1 octombrie. Știrile zilei

1 octombrie: 10.000 de gropi în 22 de kilometri. Noutăți de la Salonul Auto de la Paris. Modificări fiscale de la 1 octombrie. Urban Fest 2016 ne învață sustenabilitatea și economia circulară. Teste ale Harvard-ului despre consumul de zahăr, manipulate.

10.000 de gropi în 22 de kilometri: 

Zece mii de gropi pe o distanţă de 22 de kilometri. Este recordul negru înregistrat pe o şosea din Caraş-Severin. Numărătoarea a fost făcută de un consilier judeţean care cere conducerii instituţiei la care lucrează să ia măsuri urgente. Detalii aici.

Modificări fiscale de la 1 octombrie

Teste ale Harvard-ului despre consumul de zahăr, manipulate:

Industria alimentară a oferit fonduri pentru o cercetare cu rezultate înşelătoare, într-un efort de a influenţa ştiinţa nutriţiei şi politicile de sănătate, timp de mai bine de jumătate de secol, potrivit unui studiu ale cărui rezultate au fost publicate recent. Detalii aici.

Urban Fest 2016 ne învață sustenabilitatea și economia circulară:

17 organizaţii ale societăţii civile vor exemplifica ce înseamnă economia circulară. În plus, publicul este invitat să construiască o casă în trei zile, folosind materiale naturale precum cărămizi din hârtie reciclată, pereţi din cânepă şi argilă cu paie, structură de lemn cu plăcuţe multicui, termoizolaţie naturală din fibră vegetală şi acoperiş verde, din gazon, transmit organizatorii. Mai multe detalii aici.

Noutăți de la Salonul Auto de la Paris. 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*