3 idei de cadouri pentru cei dragi

Agitația și neliniștea îi copleșește pe majoritatea dintre noi atunci când vine vorba de alegerea unui cadou. Ca să ne fie un pic mai ușor atunci când mergem la cumpărături, întocmim de acasă tot felul de liste, acea principală fiind lista de cadouri. Pare simplu, însă în realitate nu e chiar așa. Unii aleg cu ușurință, alții sunt nedumeriți atunci când ajung să aleagă cadouri pentru familie, prieteni sau colegi de serviciu.

idei cadou

Încercăm să potrivim timpul, bugetul, preferințele și de ce nu, stocurile disponibile, pentru a cumpăra cele mai potrivite cadouri și a le dărui cu inima deschisă.

Distanțarea socială și dorința de a-i proteja pe cei dragi ne-a făcut să stăm mai mult pe acasă. Deseori, în loc să pornim într-o călătorie în Franța, America, Anglia…, unde se află rudele sau prietenii acum, preferăm să le facem cadouri și surprize altfel: să le trimitem pachete și scrisori.

Ne-am gândit să venim cu câteva propuneri de cadouri pe care le poți oferi în dar celor apropiați, oriunde ar fi ei.

Cărțile

Un cadou inteligent te va scoate din tiparul cadourilor care nu aduc niciun folos. Nu există un cadou mai potrivit decât cărțile. Fie că este un roman, o carte de bucate, un manual de psihologie, o enciclopedie sau cărți pentru cei mici cu tematică de sărbătoare, frumos ilustrate – toate vor crea emoții pozitive, vor aduce zâmbete, lacrimi, bucurii, amintiri, informații, vor aduce sufletele mai aproape și vor păstra amintiri speciale.

Astfel, librăriile vă pun la dispoziție diverse cărți, perfecte pentru a fi oferite cadou apropiaților, dar și pentru a fi savurate în zilele libere.

Unde mai pui că cei din afara țării rareori au acces la cărți românești. Le poți cumpăra în țară și, prin servicii de expediere colete Anglia, sau în orice altă țară, poți să le trimiți celor dragi.

Jucăriile

Grupul țintă al jucăriilor sunt copiii. Nu putem uita de ei, de preferințele lor, de dorințele lor spuse în fiecare zi. Dacă noi, maturii, am mai putea renunța la cadouri, cei micuți abia așteaptă sărbătorile și darurile. Acestea trebuie achiziționate cu mare atenție în funcție de vârstă și calitate. Acestea trebuie să fie fabricate din materiale ce nu prezintă pericol pentru sănătate, naturale, de înaltă calitate. Jucăriile nu trebuie să posede muchii ascuțite, pentru a înlătura posibilitatea de a se înțepa sau tăia, elemente detașabile, micuțe, care pot fi înghițite, să fie cât mai distractive și să contribuie la dezvoltarea personală a copilului.

Jucăriile din pluș vor fi alese în funcție de culoare, figurină, umplutură, care nu trebuie să iasă pe la cusături. Totodată, evităm jucăriile ce se pot sparge sau crăpa, cele din sticlă sau alte materiale periculoase.

Gadgeturi sau seturi de bucătărie

Cu siguranță, printre amicii dumneavoastră se vor găsi cei care sunt pasionați de seturi de bucătărie. Pentru asemenea cadouri nu trebuie neapărat să cheltuiți sume enorme. Uneori un gadget micuț, dar oferit din suflet poate fi mai plăcut decât un cadou scump și inutil.

Indiferent de cadoul ales, cel mai important lucru rămâne a fi modul în care oferiți cadoul achiziționat, emoția pe care o transmiteți, dragostea și atenția dăruită. Celelalte depind doar de posibilități și imaginație.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*