30 septembrie. Știrile zilei

Anchetă la SABIF în cazul morții lui Gyuri Pascu: 

Conducerea Serviciului de Ambulanță al Municipiului București-Ilfov (SABIF) a decis să analizeze modul în care echipajul său a ajuns la caz, atunci când a fost alertat pentru Ioan Gyuri Pascu, pentru a doua oară, în condițiile în care s-a constatat că deplasarea a fost peste timpul mediu de răspuns la urgențele de cod roșu și că există diferențe între timpul de ajungere notat în fișa de intervenție și cel real. Mai multe detalii, aici.

Dacia Duster și Renault Symbol, made in Iran:

Renault a înființat o nouă societate mixtă în Iran, unde va produce modelele Symbol și Dacia Duster, din 2018. Anul trecut, vânzările Renault pe piața iraniană au crescut cu 56%. Mai multe detalii despre asta, aici.

ING se reorganizează. Desființează mii de locuri de muncă

Restricții de circulație în Capitală: 

Brigada Rutieră anunţă că vor fi impuse restricţii de circulaţie în centrul Capitalei vineri, sâmbătă şi duminică, ca urmare a organizării în Piaţa Constituţiei a Târgului Bucureştilor. Detalii aici.

S-a născut primul copil cu trei părinți

Procedura prin care acesta s-a născut, tehnica triparentală, este echivalentul modificărilor genetice asupra oamenilor. Aceasta le permite femeilor care au anumite afecţiuni genetice să aibă copii sănătoşi cu care să fie înrudiți. Mai multe detalii, aici.

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*