6 lucruri despre traficul de astăzi | Noi mituri urbane care au luat naștere chiar de ziua Bucureștiului

Bucureștiul este pe locul 6 din 147 într-un top mondial al aglomerației din trafic. Dacă nu mă credeți ce vă spun și nu îi credeți nici pe autorii studiului și al topului, aruncați o privire pe geam dimineața sau seara. Sau ridicați privirea din telefoane…

Traficul bucureștean a ajuns să fie, în cel mai fericit caz, al doilea job pentru locuitori sau chiar cel principal, în unele zile precum cea de astăzi, 20 Septembrie. Ironia face că în aceeași zi se sărbătorește ziua lui, a Bucureștiului, 2016 reprezentând împlinirea a 557 de ani de la atestarea documentară a orașului.

Aglomerația de astăzi a dat naștere de noi mituri urbane, după cum urmează:

  • Un corporat(r)ist a reușit să termine nu doar taskurile lui, pe care le avea de făcut până la finele săptămânii, ci și pe ale colegilor de etaj. Acum și-au luat cu toții o săptămână sabatică pentru a putea petrece cum trebuie traficul. Pardon, Ziua Bucureștiului.
  • Autoritățile au interzis politiștilor să iasă în intersecții, pentru a fi sigure că vor putea declara ulterior, cu mâna pe pulan, că au fost luate prin surprindere de aglomerație.
  • Mai mulți șoferi au reușit să facă pipi pe ei de peste trei ori, la același semafor.
  • Operatorii de telefonie mobilă au inventat un nou abonament, cu trafic de internet nelimitat atunci când te afli în mașină: Bucharest Unlimited Traffic.
  • Mai mulți bloggeri au dat faliment, ratând momentul publicării de linkuri afiliate pentru Black Friday.
  • OMV și Petrom au adus elicoptere care să realimenteze mașinile șoferilor rămași în „pana prostului”.

La mulți ani, București, autor al atâtor legende urbane!

*foto: 4tuning.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*