Pe 7 decembrie, de Ziua Internațională a Aviației Civile, organizez un nou seminar dedicat fricii de zbor

Pe 7 decembrie, de Ziua Internațională a Aviației Civile, organizez un nou seminar dedicat fricii de zbor. Continui astfel demersul, necesar dealtfel, de a promova Aviația și oamenii ei, de a îi încuraja pe aviofobi să zboare cu avionul și, cel mai important, de a oferi o expertiză profesionistă și a demistifica acest domeniu în ochii publicului larg.

seminar dedicat fricii de zbor

Chiar dacă, de câteva luni, proiectul fricadezbor.ro crește, înregistrând tot mai mult trafic și utilizatori care parcurg călătoria noastră virtuală, este nevoie de mai multă interacțiune, de întâlniri față în față cu profesioniști ai domeniului, motiv pentru care, la propunerea CIAS, am pus la cale un nou seminar dedicat fricii de zbor în cea mai importantă zi din Aviația Civilă: de ziua ei.

Alături de Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile, în fața aviofobilor care își vor face check-in-ul pentru o călătorie imaginară cu avionul, care va trece la verticala celor mai importante și relevante informații despre domeniu, se vor afla TAROM, Romanian Parachute Association, SECURITAS Aviation Security și ONV LAW. Totodată, Aeroclubul României susține și de această dată demersul nostru, oferind un zbor de agrement unuia dintre participanți. Nu orice fel de zbor, ci unul în postura de copilot, alături de un instructor, pentru a îl ajuta să înțeleagă ce se întâmplă la manșă și ajuta ca data viitoare să scape de senzația lipsei de control.

La acest seminar dedicat fricii de zbor, Cupcake Philosophy ne vor îndulci ideea de a călători pe calea aerului, oferindu-ne, în pauzele de networking, deserturi pregătite cu migală, la fel cum se pregătesc și cursele cu avionul. Alături de noi vor fi și cei de la ORA10.ro, unic importator al unor mărci de prestigiu de ceasuri – de Aviație, care le vor pregăti celor prezenți o surpriză.

Peste toate aceastea însă, chiar dacă este imaginar, zborul nostru prin culisele Aviației va aduce primul check-in pe Aeroportul Băneasa, pentru o cursă comercială, după 6 ani de când acesta este închis traficului aerian de acest tip.

Sincer, nu am suficiente cuvinte și spațiu pe server pentru a le mulțumi tuturor celor care au acceptat să facă parte din echipajul acestui nou seminar, sau celor care sunt alături, chiar dacă invizibil pentru “pasageri”, de acest demers.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului și despre cum te poți înscrie, se regăsesc pe fricadezbor.ro. Iar dacă știi pe cineva care devine anxios când se urcă în avion, ori care nu vrea nici în ruptul capului să călătorească pe calea aerului, dă-i de veste despre acest seminar pentru frica de zbor. Cu siguranță îi vei schimba viața!


Uite cum a fost data trecută la seminarul pentru frica de zbor.


 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*