Inovația în Aeronautică, transformată într-o experiență multisenzorială, în Sun Plaza. Expoziția Above and Beyond a aterizat în România

Above and Beyond a aterizat în România. Expoziția realizată de către NASA, în colaborare cu Muzeul de Aeronautică Smithsonian din Washington și prezentată de Boeing, își așteaptă vizitatorii, în perioada 1 august și 8 octombrie 2017, în incinta Sun Plaza. Intrarea este liberă (ca pasărea cerului).

Above and Beyond este cea mai interactivă lecție de Aviație creată vreodată. Și e oferită GRATUIT!

Above and Beyond este o incursiune în trecutul, prezentul și viitorul Aeronauticii, atât în Cerul văzut, cât și în Spațiu. Sub forma unei experiențe interactive, multisenzoriale, Above and Beyond le oferă vizitatorilor experiențe inedite, precum urcarea cu liftul în Stratosferă, proiectarea unui avion supersonic de vânătoare și pilotarea lui – respectând principii ale aerodinamicii, excursii pe Marte, ori zborul liber al păsărilor, într-un stol. Cea din urmă experiență este cu atât mai interactivă și memorabilă, cu cât se realizează cu ceilalți membri ai familiei, ori cu prietenii.

Tot în cadrul Above and Beyond, vizitatorii vor putea descoperi, în joacă, de ce materialele compozite – ușoare și rezistente, ajută avioanele să zboare mai departe cu mai puțin combustibil. Și, dacă tot vorbim despre latura ecologică a Aviației, prin intermediul aplicației “Space Junk”, vizitatorii sunt provocați să găsească soluții pentru eliminarea deșeurilor spațiale.

Above and Beyond romania

Expoziția Above and Beyond a aterizat în România după un lung șir de alte “escale”, în orașe precum Washington DC, Londra, Tokio, Los Angeles. Peste 3,5 milioane de oameni i-au trecut până acum pragul.

Țara noastră este a doua țară europeană care se poate bucura de experiențele pe care aceasta le oferă, lucru cu care ar cam trebui să ne mândrim, și de care să profităm, zic eu.

*P.S.: are cineva idee de vreo strategie prin care să rămân închis în mall, să mă pot bucura o noapte întreagă de expoziția Above and Beyond?

*P.S.2: Cred că acesta este un bun prilej pentru aviofobi, să își înfrunte frica de zbor în aer, dar cu picioarele pe Pământ. 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*