Ai idei bune care crezi că ar putea fi transformate într-un business? Mergi la Academia minților creative

Academia minților creative

Recent, mi s-a comunicat pe email organizarea unui seminar dedicat celor cu spirit antreprenorial, despre care aș vrea să vă povestesc și vouă.

Academia minților creative este o școală pentru cei ce fac lucrurile să se întâmple altfel în România și care, din când in când, mai au nevoie de referințe, sfaturi și mai ales de încurajări pentru a merge mai departe.

Academia minților creative include 5 zile de cursuri gratuite, în perioada 24 – 28 aprilie.

Acestea sunt susținute de antreprenori și mentori care vor își vor împărtăși lecțiile de business învățate din propria experiență. Temele abordate vor include: probleme de fiscalitate, legislație, contabilitate, resurse umane, marketing.

Printre mentori se numără Florentina Codrean (Fiscalitate), Silvia Pop (Business Plan şi Poziţionare); Anca Ungureanu (Marketing & Comunicare); Septimiu Postelnicu (Inovaţie în business), Mugur Pătraşcu (Comunicare digitală), Paul Kasprovski (Strategie de comunicare), Mihai Gurei (Retail şi Promovare de Produs).

Poate că 5 zile de cursuri înseamnă mult, ca timp, pentru unii dintre voi, dar cred că merită din plin să participați. Cei care organizează Academia minților creative au întocmit un formular de înscriere, în baza căruia se face “admiterea”.

Succes!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*