Access in Business. Voi modera un eveniment, pentru prima oară în viața mea

Access in Business reprezintă o serie de traininguri organizate de REGNET.ro, cu scopul de informare, atât a viitorilor antreprenori, cât și a antreprenorilor cu experiență despre ce înseamnă să înființezi un business și să îl dezvolți în contextul legislației românești și europene. În cadrul întâlnirilor “Access in Business Trainings”, specialiști în domeniul juridic și fiscal, precum și antreprenori de top, îți vor oferi informații clare despre rigorile unei afaceri și îți vor deschide noi perspective în privința stabilirii corecte a obiectivelor de business.

Access in Business va aborda teme diverse:

  • primii pași de la o idee de afacere la o firmă;
  • care sunt condițiile de înființare și cât costă înființarea unei companii;
  • ce cheltuieli lunare are o companie;
  • despre ce riscuri vorbim la înființarea unei companii;
  • dizolvarea și lichidarea unei companii;
  • comerțul online și regulile lui;
  • ce taxe și impozite ai de plătit;
  • PFA sau SRL? – avantaje și dezavantaje.

acces-in-business

“Access in Business Trainings” debutează în 26 octombrie de la ora 18:30, la JUBILE DECEBAL, cu specialiști de top în antreprenoriat: Cristina Chiriac – Președinte Asociația Antreprenorilor din România și fondator “Flori de ie” / Ana Mistreanu – fondator Quantum Financial Advisory / Cristian Bărcan – Business Development Manager REGNET.ro.

Accesul la training este gratuit în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri și detalii:
[email protected] / 0722.16.14.21 / https://goo.gl/aYazo5

Spuneam în titlu că eu voi modera evenimentul Access in Business. Este o provocare pe care am acceptat-o pe loc. Revista CARIERE, publicația pentru care lucrez, este partenerul media principal al acestor workshop-uri, în ideea în care vor să se implice cât mai mult în informarea antreprenorilor sau a viitorilor antreprenori despre aventura la care s-au înhămat.

Eu, Sebastian Radu, nu am mai făcut asta până acum. Ba chiar am emoții atunci când trebuie să vorbesc în public. Dar cum puteam depăși momentul, dacă nu ieșeam din zona de confort?

Tu când ai ieșit ultima oară din zona de confort și ce a presupus asta? Cum te-a ajutat, ulterior, faptul că ai făcut asta?

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*