Antreprenoriatul. Îl avem în sânge sau îl cultivăm? Voi merge să aflu, la ADN Antreprenor 2017

Antreprenoriatul. Îl avem în sânge sau îl cultivăm? Întotdeauna am fost curios care este răspunsul corect la această întrebare. Personal, eu cred că spiritul antreprenorial se dezvoltă cu dificultate, și că dacă nu te naști cu această abilitate, mai greu reușești în domeniul afacerilor.

Întotdeauna am participat la conferințele BIZ cu entuziasm, curiozitate și gata să fur idei.

De data aceasta însă, sunt mai nerăbdător ca niciodată, căci simt că voi găsi răspunsul nu doar la întrebarea de mai sus, ci la mai multe. Miercuri, pe 15 martie, aceștia organizează ADN Antreprenor, o conferință care aduce față în față antreprenori mici și mari, oameni de business mai pricepuți sau mai puțin pricepuți, într-un eveniment al schimbului de experiență și al învățăturilor. Pentru oricare dintre participanți.

adn antreprenor biz

Sunt convins că și “lupii bătrâni” precum Dragoș Petrescu, președintele City Grill sau Iren Arsene, director la Curtea Veche Publishing, ambii speakeri, vor avea ce învăța de la aspiranții la statutul de antreprenor sau de la cei abia “intrați în pâine”, din simplul fapt că diferența de generații naște perspective deosebite asupra lucrurilor, activității.

ADN Antreprenor 2017 va avea loc în două sesiuni, prima dedicată “Antreprenorilor care fac diferența în afaceri”, în vreme ce a doua va fi dedicată “Antreprenoriatului fără limite, femeilor care construiesc business-uri de succes”.

În cadrul conferinţei vor fi dezbătute cele mai eficiente strategii de dezvoltare, provocările şi oportunităţile pe care le oferă mediul de afaceri românesc în 2017 şi metode de finanţare adaptate tipului de business ales. Antreprenori cu idei inovatoare de business, care au făcut diferenţa în industria în care activează, vor împărtăşi din experienţa lor, cum se pot construi afaceri cu impact strategic în branding, în creşterea vânzărilor online sau în export.


Mai multe detalii despre eveniment se regăsesc aici, pe site-ul dedicat.


Ești antreprenor și vrei să vezi care este viziunea altora din branșă? Te pot lua cu mine la eveniment. Tot ce trebuie să faci este să îmi scrii un mesaj, să îmi spui de ce vrei să participi și ne vedem în sală.


 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*