Aeromania 2018, plină de surprize

Aeromania 2018, a 12-a ediție a singurului show aviatic de la malul mării, aduce o mulțime de surprize, printre care și o premieră: prima femeie pilot profesionist de acrobație și pilot civil de elicopter din Turcia, tânăra Semin Öztürk. 

Anul acesta pasionații de aviație vor avea un weekend dedicat în întregime lor: 13-15 iulie 2018. Trei zile în care sunt programate o serie de activități, precum Pria Talks about Aviation – conferinţă organizată în parteneriat cu Pria Events, zboruri comerciale pentru public, demonstraţii de zbor şi alte surprize. 

Programul complet al Aeromania 2018 va fi detaliat în curând, puteți să fiți la curent cu asta urmărindu-i pe Facebook.

Aeromania 2018
 
Aeromania 2018 păstrează atmosfera care a consacrat evenimentul – oferind o întreagă zi de sâmbătă de spectacol aviatic, expoziţii de aeronave şi maşini retro, concerte live şi alte micro-evenimente, zone de relaxare şi de shopping, foodcourt, spaţii de joacă pentru copii, concursuri – dar se extinde, oferind celor care vor mai mult decât show, încă două zile de activităţi aviatice cu tematică aparte pe 13 şi 15 iulie.
 
Pe lista piloţilor care şi-au confirmat participarea la Aeromania 2018, până în acest moment, alături de nelipsiţii Jurgis Kairys, Aeroclubul României şi Iacării Acrobaţi figurează o noutate: frumoasa Semin Öztürk, prima femeie pilot profesionist de acrobaţie şi prima femeie pilot civil de elicopter din Turcia. 

Născută în 1991, Semin a experimentat primul său zbor de acrobaţie la vârsta de 12 ani, împreună cu tatăl ei, Ali Ozturk, prezent în trecut pe lista piloţilor participanţi la Aeromania. La 21 de ani a avut propriul număr solo de acrobaţie cu aeronava Pitts S-2B. Iar în 2015 a participat în premieră la un airshow de acrobaţie “SHG 2015”, a filmat pentru o reclamă TV alături de alte femei de succes din Turcia şi nu a ratat ocazia de a pilota avioane unice: Boeing Stearman E-75 si Mustang P-51.

Ce schimbări aduce Aeromania 2018: primul miting aerian din România cu taxă de intrare. 

 Anul acesta, acordurile chitarelor electrice nu vor mai face sincron cu motoarele avioanelor – concertele sunt programate seara, când vor încheia spectacolul acrobatic cu câteva ore de muzică live rock şi pop rock sub coordonarea lui Mihai Mărgineanu.
 
Accesul la Aeromania 2018 se face exclusiv în baza unui bilet cu un cost modic, de 5 lei, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani se vor bucura în continuare de intrare liberă.
Biletele vor fi necesare doar pentru ziua de sâmbătă, 14 iulie şi urmează să fie puse în vânzare în această lună în reţeaua bilete.ro. Intrarea este liberă pentru zilele de 13 şi 15 iulie.

Introducerea unei taxe de intrare va schimba şi structura spaţiului de eveniment, facilitând accesul şi sporind nivelul de confort al vizitatorilor.

   “Schimbările sunt menite să facă experienţa publicului cât mai plăcută pe tot parcursul mitingului, să ofere confort spectatorilor care vin la Tuzla să urmărească spectacolul aerian şi concertele de muzică live, dar şi să se relaxeze. Experienţa fiecărei ediţii şi feedback-ul participanţilor ne ajută de fiecare dată să luăm cele mai bune măsuri pentru a putea organiza în continuare acest airshow susţinut din fonduri proprii şi devenit tradiţie la Tuzla”, declară Adrian Vasilache, directorul Regional Air Services.

Voi reveni și cu alte detalii, de îndată ce acestea vor fi făcute publice. 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

2 thoughts on “Aeromania 2018, plină de surprize

 1. Aurelian Bucur

  24 aprilie 2018 at 7:22

  Foarte bine ca e cu taxa, asa trebuie si la BIAS.
  Asa or sa fie doar pasionati si copii, nu consumatori de mici si bere care stau cu spatele la avioane

 2. Lucian

  28 aprilie 2018 at 12:15

  Cand incepe vanzarea biletelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*