Te pasionează domeniul Aerospațial? Atunci nu trebuie să lipsești de la ‹International Conference of Aerospace Sciences – AEROSPATIAL 2016›

Te pasionează domeniul Aerospațial? Atunci nu trebuie să lipsești de la ‹International Conference of Aerospace Sciences – AEROSPATIAL 2016›.

Evenimentul, care va avea loc la INCAS, în zilele de 26 și 27 octombrie 2016, constituie cel mai bun cadru de întâlnire al cercetătorilor, practicienilor și aspiranților domeniului Aerospațial, mai exact Spațiu și Securitate.

Aici, sunt diseminate și promovate rezultatele lucrărilor științifice și de dezvoltare tehnologică românească din acest domeniu.

Totodată, sunt prezentate și promovate noi direcții de cercetare în domenii precum Aerodinamica, Mecanica Zborului, Sistemele Integrate, Astronautică și Astrofizică, Materiale și Structuri, Sisteme, Investigații experimentale în Științe Aerospațiale, Sisteme de Management.

La Aerospatial 2016, sunt integrate comunități științifice românești și internaționale și este avută în vedere creșterea vizibilității contribuției acestora la patrimoniul științific. Tot aici, sunt identificate noi propuneri pentru proiecte de colaborare internațională în acest domeniu, intensificarea participării românești la programele Uniunii Europene, prin participarea la call-urile lansate prin intermediul Orizont 2020, de exemplu.

Despre evenimentul Aerospatial 2016 s-ar mai putea spune multe, dar cel mai bine înscrie-te, nu o să îți pară rău: www.incas.ro si http://aerospatial-2016.incas.ro/index.html

Personal, am participat în anii trecuți la acest ‹Open Days› al științei aerospațiale internaționale și, de fiecare dată, am plecat acasă cu noi cunoștințe despre noutățile domeniului, dar și cu noi prieteni care, prin munca lor, pur și simplu aduc viitorul în viețile noastre.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*