S-a fermentat berea cu gust la 10.000 de metri altitudine – Betsy Beer

Cei care au încercat să bea o bere atunci când au călătorit cu avionul au avut neplăcuta surpriză să constate că aceasta este lipsită de gust. De fapt, mai tot ceea ce servim la bordul aeronavelor comerciale este astfel, din cauza umidității și a presiunii scăzute din cabină. Conform unui studiu al unui institut german, realizat la cererea Lufthansa, din cauza condițiilor “atmosferice” de la bordul aeronavelor comerciale, sensibilitatea gustativă ne scade cu 30%.

Betsy Beer

Companiile aeriene fac eforturi continue pentru a adapta mâncarea astfel încât să le fie mai savuroasă pasagerilor. Dar nimeni nu s-a gândit la adaptarea băuturilor, în special a… berii. Până acum!

Cei de la Cathay Pacific au devenit adevărați pionieri ai cateringului Aviației Comerciale, odată cu lansarea Betsy Beer. Prima bere cu gust, la 10.000 de metri.

Băutura, un Ale care poartă numele primului avion al companiei, un DC-3 de prin anii ’40, conține ingrediente naturale, care îi oferă mai mult gust decât au berile obișnuite. Ea va fi servită întâi la Business și la First Class, până pe 30 aprilie 2017.

Mai că îmi vine să merg să zbor cu ei, doar pentru a le încerca berea!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*