Best Marketing 2018, sau refresh-ul oamenilor de comunicare

Da, știu, un alt eveniment plictisitor, la care te duci cu așteptări și te întorci cu timp pierdut… NOT!

Vreme de 5 ani, dacă nu mai bine, am lucrat în presă. Internship-uri, site-uri, redacții ale unor publicații… fiecare dintre ele mi-a dat ocazia de a participa la fel și fel de evenimente. De la conferințe în care s-au anunțat lucruri deloc importante, făcute doar pentru a bifa că s-a făcut o întâlnire cu presa, la altele importante, de la evenimente ale unor coach care nu spuneau nimic concret la altele în care am aflat o sumedenie de lucruri utile, care mi-au folosit mai târziu, și unde mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Dintre toate, atunci când știam că urmează un eveniment marca BIZ, dădeam din coate să fiu eu cel care participă. Iar dintre toate evenimentele lor, Best Marketing au fost întotdeauna cele mai productive întâlniri în ceea ce privește nivelul de informații dobândite și de cât de folositoare sunt acestea ulterior.

De aceea, cum am aflat de Best Marketing 2018, mi-am zis că nu trebuie să lipsesc. Cu atât mai mult cu cât, de ceva timp, am lăsat deoparte presa și am trecut în tabăra cealaltă, a PR-ului și a Marketingului online. Și să ai ocazia de a sta în aceeași sală cu cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, să te pui la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu și să dezbați problemele cu care se confruntă industria, este de neratat. Astfel, un check-in comun la un eveniment de anvergura Best Marketing 2018 nu este doar despre a participa la un alt eveniment banal, care te aglomerează după cu task-urile pe care le-ai amânat la birou. Este despre prilejul de a face un schimb de experiență și de opinii cu profesioniști ai industriei pentru că, mai mult decât în alte domenii, în cel al marketingului lucrurile știute azi mâine pot fi istorie.  

Best Marketing 2018

Best Marketing 2018. Un rezumat al celei de-a 7-a ediții:

Nu că ar fi contat prea mult în decizia de a-mi lua liber, chiar cu o zi înainte de un alt liber, cu prilejul plecării mele la Iași, pentru susținerea a două seminarii dedicate aviofobilor, dar trebuia să știu de la cine voi avea ocazia de a “fura” din experiența în domeniu și care vor fi temele abordate în acest an. Aruncând o privire pe pagina de înscriere Best Marketing 2018, mi-am dat seama, încă o dată, de ce îmi plac evenimentele BIZ, înainte de toate: pentru inovația de care dau dovadă la fiecare ediție în parte.

Astfel, cei care vom participa la Best Marketing 2018 vom asista la discuții pe teme precum:

  • Manivest pentru curaj. Când curajul devine un risc? Curajul în advertising, între creativitate și eficiență.
  • Viața ca un StartUp.
  • Trends for Smart Marketing&Influencer Marketing – care cred că o să fie tare interesant, mai ales că principalul motiv al acestui panel este despre a afla care sunt cele mai bune instrumente de a îți înțelege clienții, ce se întâmplă cu brandul tău, și alte provocări legate de marketingul bazat pe date.
  • Facebook for Business. Poate cea mai așteptată dintre toate, cel puțin de mine. Este despre comunicarea eficientă pe rețeaua de socializare în jurul căreia gravitează poate cel mai mare procent din bugetele de marketing. Ei bine, în descrierea teasingului acestui panel se arată că există și reach organic, care poate fi atins cu instrumentele și oamenii potriviți. Curios, nu?

De înscris Best Marketing 2018 o poți face de aici. Și, cum un alt câștig de care ai parte prin participarea la evenimente este Networking-ul, lasă-mi și un comentariu în care să îmi spui de participarea ta, pentru a putea să ne întâlnim la o vorbă, într-una dintre pauzele de cafea. 🙂

Cheers!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*