BIAS 2018: Turkish Stars revin pe cerul Bucureștiului!

Mai sunt câteva luni până la BIAS 2018, dar veștile cu privire la participanți au început să apară. Printre primii confirmați se numără și Turkish Stars, care vin pentru a 3-a oară la București, să evolueze în cadrul Bucharest International Airshow.

BIAS2018

Spread the news, everybody! Türk Yıldızları(Turkish Stars) are coming to BIAS 2018! Formatie de acrobatie aeriana Turkish Stars va evolua, pe 28 iulie, la ediția aniversară Bucharest International Air Show 2018. #bias #turkishstars #airshow

Publicată de Bucharest International Air Show pe 18 Aprilie 2018

De data aceasta, una dintre puținele echipe de acrobație aeriană ce folosesc aeronave supersonice pentru demonstrații, și singura formație de 8, revine pentru a marca, în stilul propriu, a 10-a ediție a celui mai mare miting aviatic din România.

Formația de acrobație Turkish Stars a fost înființată în Noiembrie 1992, iar debutul lor în cadrul show-urilor aeriene a avut loc 3 ani mai târziu, în Belgia, în 1995. Pe lângă ineditul numărului de aeronave din cadrul formației, remarcabil este și comentatorul formației – un personaj amuzant, care ține publicul în permanență conectat cu evoluțiile, și care știe să potrivească, de minune, coloana sonoră cu ceea ce se întâmplă.

Potrivit datelor din calendarul evenimentelor aviatice din 2018, BIAS 2018 va avea loc pe 28 iulie, ca de obicei pe Aeroportul Băneasa. Până să ne vedem la airshow, vă voi ține la curent cu participanții străini care ne vor încânta cu prezența, cât și cu alte detalii cu privire la eveniment. Rămâneți pe frecvență!

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*