#MâncareCuNotificare. Ce este Carolimetrul termic și cu ce ajută acesta

Inovația a devenit obligatorie în zilele noastre, iar brandurile caută să o aducă cât mai în folosul consumatorilor. Noul concept al celor de la Caroli, #MâncareCuNotificare, face ca ambalajul să aibă un rol mai informativ ca niciodată. Mi se pare chiar util și mi-ar plăcea să îl văd implementat la cât mai multe tipuri de produse.

carolimetrul termic

Potrivit celor de la Caroli, cadranul termosensibil denumit Carolimetru termic, implementat pe ambalajele salamurilor Semenic Extra, le oferă cumpărătorilor sau consumatorilor o informație vitală: dacă produsele sunt păstrate sau nu la temperaturi optime. Totodată, Carolimetrul termic îi ajută să le depoziteze corect.

Cum funcționează inovația de la Caroli

Astfel, dacă eticheta este verde, temperatura la care se află produsul este de sub 8 grade Celsius, adică acesta este păstrat optim. În schimb, dacă eticheta este galbenă, produsul se află la o temperatură mai mare și ar trebui mutat într-un loc mai răcoros.

Sunt convins că acesta este doar începutul, și că “tehnologizarea” mâncării abia a început. Personal, mi-ar plăcea să existe o cutie de bere care să nu îți permită desfacerea dacă temperatura lichidului nu este optimă. Ție ce ambalaj inteligent ți-ar plăcea să existe/să se inventeze?

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*