Ce este Vanilla Skype și cum a ajuns teatrul să își „selecteze clientela”

Se zice că mai întâi a fost teatrul. Apoi Skype-ul. Apoi Vanilla Skype, primul spectacol de teatru din România în care publicul trebuie să participe la un casting pentru a-și câștiga locul în sală. Ei bine, nu chiar locul, ci unul dintre cele mai bune locuri din sală.

Cei care doresc să participe la spectacol se pot înscrie la un casting care va fi susținut pe Skype (contul Vanilla Skype  Teatru) de marele actor român Marcel Iureș și care va conține un set de întrebări elementare menite să stabilească dacă participanții își merită cu adevărat cel mai bun loc din sală.

După o piesă scrisă de Cătălin Ștefănescu și cu o distribuție de excepție – Marcel Iureș, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu și Vladimir Purdel – Vanilla Skype este pusă în scenă în cadrul unui turneu care va avea loc în perioada 2-10 septembrie în cinci orașe mari din țară – Ploiești, Craiova, Piatra Neamț, Bacău și Iași.

„Turneul Vanilla Skype e un prilej minunat de a călători în cinci orașe și de a întâlni un public în fața căruia rareori avem șansa de a juca. Așteptăm cu mare emoție cele 10 reprezentații. Le propunem spectatorilor noștri o formulă de spectacol care se bazează pe spunerea unor povești, într-un spațiu mic, unde întâlnirea între actori și public se face într-o atmosferă mai intimă decât cea a sălii clasice. Și e o experiență diferită de fiecare dată, dar întotdeauna vie și generatoare de dorința de a o repeta, un moment magic pe care îl trăim împreună cu spectatorii noștri”, afirmă Cătălin Ștefănescu, autorul  textului și regizorul spectacolului Vanilla Skype.

Cei care își cumpără bilet pentru spectacol se pot înscrie la casting accesând contul de Skype – Vanilla Skype Teatru. După ce precizează orașul și ora reprezentației la care vor participa și răspund la un set de întrebări, aceștia au șansa de a primi unul dintre cele mai bune 10 locuri rezervate special pentru ei pe rândurile din față ale sălii. Persoanele care vor să treacă proba de casting, pot accesa contul Vanilla Skype Teatru între 12:00-19:00, în următoarele zile: 26 august, 29 august – 2 septembrie, 5-7 septembrie. Detalii pe pagina de Facebook Vanilla Skype.

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*