Ce mai vedem la cinema – Tag: Dă-o mai departe

Tag: Dă-o mai departe

“Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim atunci când încetăm să ne mai jucăm”. Este ideea centrală a Tag: Dă-o mai departe (link IMDb), cea mai nouă comedie de pe marile ecrane, la avanpremiera căreia am avut privilegiul să particip, grație invitației prietenilor de la Freeman Entertainment.

Îți mai aduci aminte de copilărie, de jocul de-a leapșa? De fiorul pur al urmăririi? De adrenalina de a fi la un pas de a o primi? De rușinea pe care o căpătai odată ce partenerul de joc exclama bucuros “ești!”?

În jurul acestui joc, și plecând de la o poveste reală, regizorul Jeff Tomsic construiește, prin intermediul celor 100 de minute ale filmului Tag, o comedie pură, care pe alocuri mi-a adus aminte nu doar de copilărie, ci și adolescență și de o serie de filme care mi-au adus zâmbetul pe buze pe atunci: American Pie. 

 

Tag este însă mai mult de atât, având nu doar câteva pilde în spate, ci și o poveste reală: a unui grup de prieteni ce, încă din anii 1990, în fiecare Februarie, se vânau unii pe alții într-un joc de-a leapșa. Iar la o distracție a copilăriei, Tag – ul lor a devenit din ce în ce mai elaborat: evenimente precum înmormântări sau nunți nu i-au împiedicat pe protagoniști să “îl dea mai departe”. Ideea din spatele jocului este însă alta: aceea de a rămâne împreună și de a se reuni, indiferent de context. Lucru care i-a ținut aproape zeci de ani!

Mergi la film cu gașca de prieteni? Uite cum puteți intra în atmosfera Tag

Laser Tag

Tag este unul dintre puținele filme în atmosfera căruia poți intra, atunci când mergi cu gașca de prieteni la cinema. Puteți face și voi parte dintr-o poveste nu atât de elaborată, însă cu siguranță suficient de antrenantă: cu un meci de laser tag! Lucru pe care l-am făcut și noi, înainte de avanpremieră, chiar la Laser Maxx-ul din Afi Cotroceni.

Și-un concurs, în spiritul jocului “de-a leapșa” din copilărie

Fie că te-am făcut curios să vezi și tu Tag – sau nu, îți propun un mic concurs în urma căruia vei putea câștiga cele două materiale promoționale pentru care m-am “luptat” în arena de Laser Tag. Tot ce trebuie să faci este să îmi spui, într-un comentariu mai jos, cum te mai joci tu acum, ca adult, pentru a îți menține spiritul tânăr. Iar cea mai frumoasă și convingătoare poveste va fi recompensată cu un tricou și o husă splashproof pentru telefon. Câștigătorul va fi anunțat poimâine, pe 6 iulie, odată cu premiera filmului, pentru publicul larg.

tag: dă-o mai departe

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Greta. Felicitări!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

2 thoughts on “Ce mai vedem la cinema – Tag: Dă-o mai departe

 1. Gret

  4 iulie 2018 at 7:08

  Merg desculta pe iarba, ma uit la ceas la ora fixa si ma intreb daca ma iubeste 🙂 Mananc orez cu lapte si intru doar cu colacul in mare. Am unul mare, mare si albastru, care nu ar incapea in masina ta 🙂 Ma entuziasmez cand primesc oua kinder si ma gandesc zilnic ca sunt un personaj din Seinfeld care face tampenii si care dezbate tampenii. Ma imbat si uit sa beau apa, iar asta nu se face cand esti om mare 🙂 Sun la birou si anunt ca sunt bolnava si ma duc in parc sa arunc paine ratelor si sa mananc batoane proteice, ca vata de zahar ingrasa! 🙂

 2. Ralu

  6 iulie 2018 at 10:43

  Depinde cu cine ma joc. Cu sora mea: in bucatarie, cand facem maioneza/prajituri/ etc ne mai mozolim cu ingredientele. O data chiar a trebuit sa luam maioneza de la 0, pentru ca o… “imprastiasem” prin toata bucataria.
  Cu “el”: diverse nebunii si provocari haioase. Intreceri in piscina (desi eu nu stiu sa inot foarte bine), batai pe cutia de inghetata, ascuns lucrurile importante si jucat “foc foc apa apa”….
  Iar in rest, cu mine, pentru mine, am lipsit nemotivat de la birou ca sa plec o zi la munte (imi era dor de o plimbare lunga cu trenul), am chiulit de la birou sa merg la un film dimineata sau sa fac o plimbare in parcul de distractii si sa ma dau in roata mare…. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*