Cel mai bun prieten al cumpărătorului: geanta care se închide singură când depășești bugetul

Cel mai bun prieten al cumpărătorului: geanta care vibrează, luminează și chiar se închide/blochează atunci când posesorul vrea să scoată portofelul. A fost inventată de curând, de niște oameni de știință nu din Marea Britanie (ăia se ocupă de cercetări), ci de cei din Irlanda. Mai mult, produsul este disponibil pentru achiziție, în cadrul unui proiect pilot, în SUA.

iBag 2, cum a fost numită, este un accesoriu inteligent ce le reamintește utilizatorilor care este scopul principal atunci când se află la magazin. În cazul în care posesorul ei întinde mâna către portofel și și-a depășit deja bugetul, geanta programabilă vibrează, luminează și chiar se auto-încuie.

Sistemul se bazează pe o tehnologie modernă, legată la informații despre contul disponibil de pe cardul bancar, și include un microprocesor, un comutator computerizat, un sistem de vibrație, Bluetooth, GPS și becuri LED. Geanta poate fi folosită și pentru încărcarea dispozitivelor mobile și este dotată în plus cu un dispozitiv ce se activează în cazul în care geanta este furată.

Și ce crezi? Inventatorii lucrează acum și la varianta masculină a genții.

Personal, sper să poată răci și berea. Până e gata, mă întreb un singur lucru: Ce s-a întâmplat cu  iBag 1?

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*