Content writer în română

Content writer în limba română. Peste 5 ani de experiență jurnalistică în ajutorul tău.

  • Consiliere în vederea identificării modalităților de promovare care ți se potrivesc.
  • Content Writing, Copywriting și SEO, pentru conținutul website-ului tău, în vederea unei mai bune indexări în motoarele de căutare – Google.
  • Content Writer de advertoriale, pe care să le publicăm pe site-ul Sebastian Radu, ori pe alte site-uri. 
  • Realizarea și trimiterea de newslettere.
  • Administrarea conturilor Social-Media.

content writer în limba română

Ce mă recomandă ca un bun content writer, copywriter și de ce nu PR:

Am început cu primul site de aviație din România, pilotmagazin.ro, apoi am scris pentru publicații precum evz.ro sau libertatea.ro, cu ocazia diverselor internshipuri.

În paralel, am fost Project Manager pentru aventuracard.ro, serviciu care oferea zboruri de agrement și lecții de pilotaj. Aici am îndeplinit mai multe roluri – de la PR până la organizare de evenimente, copywriting, administrarea conturilor Social-Media, campanii de promovare, relații cu clienții.

Începând cu 2014, vreme de un an, am scris advertoriale și am realizat content writing în limba română pentru avocatura.com unul dintre cele mai importante site-uri de promovare a  mediului avocațial.

Din 2015, timp de un an și jumătate, am fost content writer pentru cariereonline.ro. Am avut astfel ocazia să scriu articole și interviuri despre leadership, management, antreprenoriat, să ofer inspirație cititorilor, profesioniști în diverse arii de activitate. Tot în cadrul cariereonline.ro, pe lângă a fi content writer în limba română, m-am ocupat de realizarea newsletterelor și de adminsitrarea conturilor Social-Media.


În 2016, mi-am deschis acest blog, sebastian-radu.ro, sub sloganul “Cuvintele prind aripi”.

Sebastian Radu - content writer în limba română

Aici prezint noutăți din zonele mele de interes, dar în special povești din jurul nostru, ale unor oameni de la care avem ce învăța. Prin jurnalism și content writing vreau să ofer inspirație celorlalți membri ai societății.  Pe sebastian-radu.ro, printre articolele publicate, se numără campania “Early Mornings”, realizată în colaborare cu un videograf profesionist, care s-a bucurat de un real succes în mediul online, dar și campania „Oameni ai Aviației„.

Colaborări pe proiect, de content writer în limba română și de copywriter:


Tot în 2017, am demarat și seminarul „Nu îmi e frică să zbor„, prin care încerc să ajut, alături de partenerii de organizare, oamenii cu frică de zbor.  Iată cum a fost la prima ediție: https://goo.gl/i7OdfD

Totodată, am pus bazele portalului fricadezbor.ro, care, pe lângă faptul că îmi va fi lucrare de disertație, va constitui instrumentul de bază în ajutorarea celor care suferă de aerofobie. 


Sunt mereu încântat să cunosc oameni noi și să mă implic în proiecte freelance pe care să le dezvolt cu ajutorul know-how-ului acumulat.

Fiecare provocare pe care o întâlnesc este pentru mine un motiv de fericire. Nu există o bucurie mai mare decât aceea că munca și profesia mea își au utilitate pentru tot mai mulți oameni.

Scrie-mi și hai să povestim despre cum te pot ajuta și pe tine:

Numele tău

Emailul tău

Subiect

Mesajul tău