Ce mai e de văzut la cinema în perioada următoare: Taxi 5

Cine mă cunoaște, știe că pasiunile mele de suflet sunt Aviația, zborul și mașinile. Automobilele, ca să fiu mai corect în termeni și tot ceea ce presupune asta: să fiu la curent cu ultimele noutăți din domeniu, să mă preocupe în permanență starea #SebiMobilului și ca acesta să fie altfel decât restul modelelor care mai sunt pe șosele, și nu în ultimul rând condusul. Iar toate acestea se datorează, înainte de toate, filmelor și documentarelor văzute de-a lungul timpului, mai ales trei dintre acestea: Seriile Fast&Furios, Taxi și Fastest Car, care poate fi văzut pe Netflix.

taxi 5

Acum, ce-i drept, ultimele apariții Fast&Furios m-au cam dezamăgit, privindu-le din perspectiva pasionatului auto. Jos pălăria pentru efectele speciale și acțiune, dar cam atât. Nu același lucru îl pot spune însă despre filmele din seria Taxi, care s-au axat mai mult pe latura pasională a automobilismului. De aceea, nici nu am stat pe gânduri când prietenii de la Ro Image m-au invitat la avanpremiera ultimului film din serie – Taxi 5.

Scriind aceste rânduri, îmi dau seama că m-aș mai duce să văd Taxi 5 încă o dată, de vineri, 1 iunie, când apare în cinematografe și pentru publicul larg. L-aș revedea cu același entuziasm, căci este demențial! Un film care efectiv debordează de umor și de scene care te ung pe sufletul de automobilist pasionat. Și de la care îți recomand să nu pleci imediat, ci să îți mai faci de lucru prin mall, dacă nu vrei să te alegi cu o amendă pentru depășirea vitezei legale. Căci e tare molipsitor ;).

Enjoy, aștept să îmi lași un comentariu după, să îmi spui cum ți s-a părut și ție Taxi 5.

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*