Învață despre fluturi, interacționând cu ei. Expoziție inedită în Sun Plaza, în perioada 1 și 4 iunie

Cei de la Sun Plaza nu se dezmint atunci când vine vorba de organizat activități inedite, transformând mersul la mall într-o experiență unică și, de cele mai multe ori, educativă.

De această dată, cu ocazia primului an în care Ziua Copilului este zi nelucrătoare, pentru ca părinții să poată petrece acest timp cu ai lor copii și, totodată, în contextul unei vacanțe prelungite, transformă spațiul comercial într-un tărâm de voie bună, divertisment și învățare interactivă.

Sun Plaza va găzdui, în perioada 28 mai – 4 iunie, o mulțime de activități interactive, ce vă vor da câteva motive în plus să vă opriți, câteva clipe, și la mall. Dintre acestea, cea mai atractivă mi s-a părut ‹ Expoziția de Fluturi Vii ›.

evenimente sun plaza

Lăsați liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorați vor putea fi observați cum zboară și cum mănâncă, vor putea fi luați în mână și chiar așezați pe haine. Curioșii, fie că sunt adulți sau copii, vor primi o mulțime de informații interesante despre viața fluturilor, într-o manieră diferită și interactivă.

expozitie fluturi Sun Plaza

Mai multe detalii despre evenimentele de la Sun Plaza din această perioadă se regăsesc la linkurile următoare: https://www.sun-plaza.ro  sau pe facebook.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*