Arată-i gadgetului din viața ta cât de mult îl apreciezi. Ia-i o folie de protecție, de Valentine’s Day

Știu că sună ciudat dar ia gândește-te: Este primul care știe ce se întâmplă cu tine și te ajută să împărtășești și altora asta. Este alături de tine în 99% din zi și, deși uneori e dificil, nu te lasă la greu. Totodată, smartphone-ul reflectă și personalitatea pe care posesorul o are. Din punctul meu de vedere, degeaba te îmbraci la patru ace dacă ai un smartphone neîngrijit, zgâriat și uzat. Va spune mai multe despre tine decât crezi.

Dacă stau să mă gândesc bine, de fiecare dată când mi-am schimbat telefonul, m-am folosit de cel vechi pentru a îmi achiziționa altceva. Ca mine probabil sunt și alții și deci, cu cât telefonul este mai îngrijit cât timp îl utilizăm, cu atât avem mai multe șanse să îl vindem mai repede și cu mai mulți bani. Pentru asta însă, trebuie să îl ținem în husă, cu folie pe ecran. Sau înfoliat față spate, există și această opțiune.

Revenind la aspectul “romantic” de la început, ar trebui să știi că cei de la smartprotection.ro au o ofertă în perioada 10-14 februarie, cu ocazia Valentine’s Day. Practic, de pe site-ul lor, vei putea achiziționa orice tip de folie pentru smartphone sau chiar laptop/smartwatch și tabletă la preț redus. Arată-i gadgetului tău cât de mult îl apreciezi!

Ps. Chiar și eu am pus ochii pe o folie de protecție MacBook Air. Cu greu găsești una bună, la un preț avantajos.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*