Un gin cu turații înalte: The Archaeologist, băutura îmbuteliată alături de componente Harley Davidson

Un gin cu turații înalte: The Archaeologist, băutura îmbuteliată alături de componente Harley Davidson. Știi băutura aia pe care o ții în vitrina barului și te mândrești cu ea atunci când ai musafiri? Iar dacă-s apropiați, îi lași să o deguste? Cam așa este The Archaeologist, un gin cu totul special, îmbuteliat în sticle create manual, conținând componente ale unor motociclete clasice Harley Davidson.

gin The Archaeologist

Un gin pe care pasionații de motorsport cu siguranță și-ar dori să îl aibă.

The Archaeologist este inspirat de către cei de la Ehinger Kraftrad, care s-au gândit să îmbutelieze, alături de licoare, componente de la motociclete Harley din anii 1939, 1947 și 1962, pe care le-au descoperit și le-au scos la lumina zilei din diverse garaje. Bucățile de metal sunt tratate pentru a nu altera gustul produsului, în vreme ce fiecare sticlă vine cu o o ștampilă ce conține seria șasiului de la care provin piesele, iar la final este împachetată într-o cutie creată la o mașină de printat din anul ‘31.

Cât costă exclusivitatea acestui gin? Pe site-ul The Archaeologist, o astfel de sticlă este comercializată cu 900 de euro. Cu toate acestea, produsul se bucură de succes și de comenzi continue, compania pregătind deja al doilea lot al băuturii.

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*