Ce ai face cu greutatea ta în bere?

Când ieși la o bere cu prietenii ai ocazia să asculți, să împărtășești sau să dai naștere celor mai frumoase, cool și mai haioase povești sau bancuri. Plecând de la această premisă, prietenii de la Băuturi.ro, cel mai cool magazin online de băuturi alcoolice din România, te provoacă să povestești cea mai haioasă întâmplare sau banc auzite în timpul unei ieșiri la o bere și poți câștiga… greutatea ta în bere.

Sau, prin tragere la sorți, alte premii, despre care pot să vă spun că reprezintă tot apă, malț și hamei.

greutatea ta în bere

Tare mult mi-ar fi plăcut să particip pentru că… come on, este vorba despre a câștiga greutatea ta în bere, și am multe de povestit despre acest subiect. Întotdeauna mi-a plăcut berea, am mai povestit despre relația mea cu această licoare într-un articol trecut. Dar nu pot, pentru că… sunt unul dintre membri juriului care decide povestea câștigătoare.

Cum poți câștiga greutatea ta în bere

castiga greutatea ta in bere bauturi.ro

Intră pe concurs.bauturi.ro, completează formularul din partea de jos a paginii, povestind o întâmplare trăită sau auzită, ori un banc care ți-a rămas în minte la o bere și… speră că vor fi cele mai amuzante. Totodată, îi provoci pe prietenii tăi din lista de Facebook să participe, share-uind pagina de concurs cu hashtagul #CeleMaiCoolPovestiSeSpunLaOBere. Astfel, te vei asigura că premiul cel mare va rămâne în gașcă și… veți da naștere împreună altor istorii funny și cool.

Dacă ai câștiga, ce ai face cu greutatea ta în bere? Eu mi-aș invita prieteni din online, pe care nu îi cunosc personal, la o sesiune de networking. Out of the box.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*