7 Idei originale pentru petreceri tematice

7 Idei originale pentru petreceri tematice. Petrecerile tematice au devenit foarte populare în ultimul timp. Și pe bună dreptate, întrucât adesea sunt mult mai distractive decât petrecerile normale.

petreceri tematice
petreceri tematice

Iți propun astăzi 7 Idei originale pentru petreceri tematice, pe care să le ai în minte pentru următoarea petrecere pe care vrei să o organizezi:

 1. La plajă iarna

Dacă ai văzut serialul Prietenii tăi (FRIENDS) probabil îți amintești episodul în care sistemul de încălzire a fost dat peste cap, iar apartamentul s-a încălzit atât de tare, încât petrecerea s-a transformat într-o zi la plajă în toiul iernii.

Cu câteva grade în plus, haine sumare și cocktailuri, poți aduce o zi de plajă în toiul iernii, în interior. Dacă te simți curajos, poți aduce chiar și o lădiță cu nisip sau o piscină gonflabilă.

 1. Schimb de înfățișare

Organizează o petrecere tematică unde fiecare invitat trebuie să se costumeze ca alt invitat. Totul trebuie să fie luat foarte în serios, iar atenția la detalii trebuie să fie și ea sporită.

Invitații trebuie să acorde atenție la lucruri precum culoarea părului și a ochilor, postura sau nuanța pielii, astfel încât să devină practic geamănul persoanei după care se inspiră.

 1. Părinții tăi

Această temă este cu tentă retro.

Tema presupune să te costumezi asemeni unuia dintre părinți (mama sau tata, după caz) când acesta era de vârsta ta. De exemplu, dacă ai 28 de ani, încearcă să găsești o poză cu unul dintre părinți la acea vârstă și recreează cea mai fidelă replică posibilă.

 1. Super eroi

Cu toții am crescut uitându-ne la desene animate cu super eroi. Așadar ce motiv mai bun pentru a-ți îndeplini visul din copilărie, decât o petrecere tematica cu super eroi?

Poți organiza concursuri între The Avengers și Justice League, de exemplu.

Pentru gramul de dramă de care beneficiază super eroii, adaugă muzică de fundal potrivită și poate ceva fum greu.

 1. Amintiri din copilărie

Probabil ai ghicit, fiecare trebuie să se costumeze asemănător cu ținutele purtate în copilărie.

Alege o vârstă – să zicem 10 ani – pentru a avea un punct de referință. Dacă tu și prietenii tăi sunteți din generații diferite, diversitatea va fi minunată.

Totul trebuie acompaniat de dulciurile copilăriei și hit-urile vremii.

 1. Trupa preferată

Nu cred că există persoană care să nu fi auzit de trupa Andre. Poate doar copii născuți după 2000.

Organizează o petrecere în care prietenii trebuie să se grupeze astfel încât să formeze trupa preferată. Poți organiza concursuri de karaoke, unde se vor cânta cele mai cunoscute piese ale „trupelor” prezente.

 1. Filme memorabile

De regulă, când vine vorba de petreceri tematice bazate pe filme, fie se alege un anumit film, fie un anumit gen. Elimină această regulă.

Imaginează-ți cum ar fi să mergi la o petrecere unde dansează Don Corleone, Han Solo și căpitanul Jack Sparrow.

Petrecerile tematice sunt foarte distractive, iar posibilitățile sunt limitate doar de propria ta imaginație. Cu puțin ajutor din partea unei persoane experimentate în organizarea petrecerilor tematice, distracția va fi pe măsură.

La care dintre ideile de petreceri tematice menționate mai sus ți-ar face plăcere să participi?

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

One thought on “7 Idei originale pentru petreceri tematice

 1. Boaca PATRICIA

  29 octombrie 2019 at 8:08

  Mulțumesc pentru idei, sunt incantata de acest gen de petreceri. Filme memorabile va fi următoarea mea petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*