5 motive să mergi să vezi Inferno

Aseară am fost la un film care ne-a plăcut tare mult și am vrea să îți dăm și ție 5 motive să mergi să vezi Inferno. Despre ce este pelicula, poți citi pe IMDB, nu are rost să îți povestesc și eu.

  • Este una dintre cele mai bune interpretări ale lui Tom Hanks. Actorul joacă iarăși rolul profesorului Langdon, în noua ecranizare a unui roman imaginat de Dan Brown, Inferno.
  • Este cel mai mișto treasure hunt pe care l-ai putea vedea vreodată. Unul educativ, în care îți poți chiar îmbogăți cultura generală. În Inferno, simboluri din lumea lui Dante sunt transpuse într-un context modern și cât se poate de real: suprapopularea planetei și distrugerea pe care Omul o face lumii.
  • Inferno este cel mai bun film de acțiune în care clasica abordare, de genul “Pumnii mei minte nu are”, este dată pe un suspans de-a dreptul psihedelic, inteligent și plin de simbolism.
  • Nu te vei plictisi nicio secundă, căci regizorul Ron Howard a transpus excelent acțiunea cărții, iar termenul de ‹previzibil› nu își are locul în contextul filmului cu același nume, Inferno. 
  • O să afli că vrei ca următoarele vacanțe să le petreci în Florența, Veneția și Istanbul. Acțiunea peliculei Inferno se desfășoară în aceste orașe. Vei afla detalii despre lumea lui Dante, vei afla de unde a pornit termenul de ‹carantină› și vei ieși din sala de cinema căutând pe Google textul ‹Divina Comedie›, cât și interpretarea picturii lui Sandro Botticelli.

Și știu că în titlu am zis ‹5 motive să mergi să vezi Inferno›,  am să trișez și am să mai adaug unul: Este genul de film de la care pleci pe gânduri. ‹What if…›. Mergi să îl vezi, pentru a înțelege ce vreau să spun cu asta.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*