Îți ofer promovare în schimbul ajutorării aproapelui

Îți ofer promovare în schimbul ajutorării aproapelui. Ai văzut Pay it forward? Dacă nu, îți recomand să o faci, o să îți schimbe puțin viața.

Plecând parcă de la același concept, Zolty, un coleg de blogosferă pentru care soarta și viața au fost și sunt potrivnice, s-a gândit să vadă dincolo de necazul personal și să îi ajute pe cei asemeni lui. Astfel, el a reușit să mobilizeze toată lumea bună din blogosferă. A lansat o campanie, în care mai mulți bloggeri (printre care și eu) pun la bătaie spații publicitare, iar cine dorește să le achiziționeze, îi dă banii lui Zolty, care va cumpăra cu acei bani cărucioare electrice second hand pentru persoanele aflate în nevoie.

Eu am anunțat că pot să ofer un banner de 300×250 pixeli, pe o perioadă de 3 luni, pe homepage. Acestuia îi pot adăuga un advertorial și un newsletter cu acesta, către 2.000 de adrese de email. Toate pentru 100 de euro, separat 60 de euro (banner/advertorial). Dacă îți dorești o astfel de promovare, iar oferta mea îți surâde, poți să îl contactezi pe Zolty, care te va îndruma pentru donație, iar apoi pe mine, pentru a realiza campania de promovare. Dacă totuși vrei să îl ajuți, dar nu îți surâde oferta mea, să știi că mai sunt și alte bloguri, de top, înscrise în campanie. Lista lor o regăsești aici.

Update: Până acum Zolty a reușit, astfel, să cumpere primele două cărucioare. 

Iar dacă tu nu ești printre cei care ar dori să cumpere astfel de servicii, te rog să dai mesajul mai departe, să ajungă la cât mai multă lume. Poate alți prieteni dintre ai tăi vor promovare pe bloguri.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

One thought on “Îți ofer promovare în schimbul ajutorării aproapelui

  1. zoltybogata

    20 octombrie 2016 at 8:30

    Ms mult pentru ofertele tale și mai ales că ai cinfirmat aici la tine pe Blog, eu tot sper să găsim oameni dornici să ajute, să aducă o bucurie celor în nevoie. De exemplu Răducan Nicolae ( nu las aici link, găsiți pe Blog la mine despre el) a visat peste 40 ani la un cărucior electric și datorită acestui proiect, visul ia fost împlinit, se bucură foarte tare și nu îi vine să creadă că e adevărat. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*