Leapșa cu amintiri. Ce ai făcut și nu ai povestit nimănui până acum?

Leapșa cu amintiri. Ce ai făcut și nu ai povestit nimănui până acum? Cu toții am făcut cândva ceva ce nu am povestit nimănui pentru că fie a fost ilegal, fie imoral, fie ne-a fost rușine.

Dar chiar atât de mult contează părerea celor din jur pentru tine?

Zic să facem un exercițiu de curaj și să transformăm amintirile imorale sau rușinoase într-o leapșa distractivă. La cele ilegale să nu ne băgăm, păstrăm leapșa între noi, fără autorități :).

Încep eu:

Eram prin clasa a 5-a. La vremea aia erau la mare modă cartelele preplătite, pentru telefoanele publice. Mama îmi dăduse o astfel de cartelă, pentru a o avea la nevoie. Sincer nu știu ce nevoie, nu aveam pe cine să sun, că ea și-a luat primul mobil 2 ani mai târziu. Vorbim de anii ’90, începutul anilor 2000 , da?!

În fine. La vremea respectivă erau pe val posturile pirat cu manele. O distracție pentru toată lumea. Numai la mine pe stradă erau vreo 4 case care ascultau astfel de programe, în acord cu treburile din curte.

Ei bine, iată-l pe Sebi, tânărul ascultător, cum sună în direct, de la un telefon public (îmi amintesc și acum localizarea aparatului, undeva lângă locul școlii generale, Cervantes, pe la Kogălniceanu).

Vizibil emoționat, spun:

 Aș vrea să dedic următoarea melodie… Vecinilor care vă ascultă în acest moment dar și tuturor ascultătorilor…

Și am închis.

Ulterior, unul dintre vecini mi-a mulțumit pentru dedicație.

Cam asta este amintirea pe care nu am împărtășit-o nimănui până acum. A ta care este?

Te provoc să dai leapșa unui prieten, printr-un simplu SHARE al acestui articol pe wall-ul său de Facebook. Acesta va trebui să lase aici un comentariu cu povestea sa.

Let’s have some fun!

foto 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*