MindMi™ , sau cum mi-a confirmat știința că mi-am ales bine profesia

Zilele trecute m-am întâlnit cu Alexandru Galoș și cu Raluca Furdui, adică cu CEO-ul și cu Business Developerul Psychometric Systems, veniți în București pentru IMWorld 2016. Pot să spun că m-am simțit ca în filmele cu James Bond. Ne-am întâlnit pe acoperișul Promenada Mall,  unde, dintr-o servietă neagră, au scos MindMi™, un dispozitiv unic în lume, inventat și construit în România. Pe lângă faptul că va deveni o unealtă indispensabilă celor din HR și psihologilor, aparatul va fi util și societății, ajutând oamenii să identifice cariera pentru care sunt făcuți.

Sistemul MindMi™ este un produs prin intermediul căruia se realizează un profil psihologic obiectiv, în mai puțin de 5 minute. 4:20, în cazul meu. Folosind o metodă non-invazivă ce implică scanarea mâinilor, MindMi™ generează rapoarte psihologice obiective. Datele oferite de sistem se pot folosi în domenii de activitate diferite, în special în domeniul recrutării resurselor umane sau în psihologia aplicată.

Sistemul a fost dezvoltat de Psychometric Systems împreună cu cercetătorul Dumitru Grigore, inginer fizician, și reprezintă rezultatul a peste 15 ani de cercetare în domeniul psihometriei.

Alexandru Galoș, CEO Psychometric Systems, mi-a spus că ”Sistemul MindMi™ este un produs la baza căruia se află o tehnologie de Cloud Computing și de analiză a răspunsului electrodermal. Acest concept propune un sistem de evaluare total diferit față de cele deja existente. Crearea acestui instrument are la bază dorința de a impulsiona optimizarea eficienței resurselor umane, utilizând tehnologii ultramoderne.

Datele furnizate de acest sistem sunt redate sub forma unor rapoarte personalizate, ce se bazează pe un set variat de indicatori psihologici, reflectând abilități cognitive, emoționale și sociale, dar și aptitudini și tendințe specifice”.

Cei doi mi-au povestit mai multe despre produsul pe care îl vor lansa pentru vânzare pe 11 octombrie, pentru un interviu care va apărea cuvânt în Revista CARIERE.

După ce am analizat împreună rapoartele mele, mi s-a confirmat faptul că mi-am ales bine jobul. Normal, doar stau bine și cu intuiția, după cum poți vedea. 🙂

mindmi1

mindmi2

mindmi3

mindmi4

mindmi6

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*