Motorsport și Fair-Play. Trofeul Câmpulung Muscel, Campionatul Național de Viteză în Coastă: Au furat roțile și etrierii unei mașini avariate

Motorsport. România, 2017. Pe 23 și 24 septembrie a avut loc cea de-a VI-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel, parte din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Ca la orice competiție de gen, mai au loc și ieșiri din decor. Piloții scapă în majoritatea cazurilor nevătămați, dar mașinile nu. Iar ce rămâne, mai nou este furat de alți practicanți sau participanți.

trofeul-campulung-muscel-viteza-in-coasta-motorsport

Potrivit unei postări a unui prieten de pe Facebook, unuia dintre participanții de la competiția din weekend i-au fost furate jantele și etrierii. Discurile nu, doar sunt consumabile. S-a întâmplat până să vină o platformă de recuperare, într-un cadru organizat.

motorsport-fair-play

 

Sunt 100% sigur că piesele au fost FURATE de băieți din domeniu, cunoscători, echipați cu un pistol de roți. Operațiunea trebuie să fi durat 2 minute, cel mult. Am desfăcut de mii de ori roți la o mașină de competiție și știu bine ce spun, scrie amicul meu virtual. 

Și uite așa s-a dus și mitul conform căruia cei care împărtășesc o pasiune se respectă și se ajută unii pe alții. Credeam că performanțele (în motorsport – în cazul de față) se fac cu sacrificii, dar se pare că unii preferă să evolueze la fel cum urcă igrasia pe perete…

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*