O nouă inițiativă specială, by #AsociatiaIubimAviatia: Am făcut cea mai mare planșă cu avioane colorate de copii, din România!

Cu prilejul Zilei Copilului, 100 de copii și #AsociatiaIubimAviatia au realizat cea mai mare planșă cu avioane colorate, din România.

cea mai mare planșă cu avioane colorate de copii, din România

Acțiunea a fost recunoscută totodată și de Asociația Cartea Recordurilor, care a înregistrat amploarea momentului ca Record Național: cei 10 metri de planșe au fost colorați chiar pe aerodromul Șirna, de lângă București, și admirați apoi de la înălțime.

Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a creativității și pasiunii pentru aviație, copiii având ocazia să își exprime imaginația și să contribuie la un proiect colectiv impresionant. Totodată, piloții voluntari ai Asociației le-au oferit celor mici, la final, un adevărat spectacol aeronautic, cu aparate de zbor ultraușoare.

Inițiativa este cea mai mare de acest gen din țară și se adaugă seriei de acțiuni organizate pentru tineri, constant de Asociație. Planșa vibrantă și plină de culoare, rezultată în urma acțiunii, va fi expusă permanent la aerodromul Șirna, spre bucuria participanților și a vizitatorilor.

Un proiect de artă colaborativă plin de beneficii pentru cei mici

”Proiectul desfășurat aduce pentru cei mici multiple beneficii pe termen lung. Ne bucurăm că le-am dat ocazia să își exprime creativitatea prin desen și culoare și să își dezvolte astfel imaginația. De asemenea, acțiunea noastră a contribuit la dezvoltarea abilităților motorii fine, esențiale pentru coordonarea mâinii și a ochiului. Nu în ultimul rând, astăzi am învățat cu toții despre importanța colaborării și a muncii în echipă, două lucruri esențiale atât în aviație, cât și în viață”, spune Luminița Constantin, cadru didactic și Vicepreședinte Asociația Iubim Aviația.

„Acest desen de 10 metri simbolizează nu doar creativitatea și munca în echipă, ci și visurile și aspirațiile fiecărui copil care a participat. Sperăm ca prin astfel de evenimente să cultivăm o nouă generație de pasionați de aviație.”, adaugă Sebastian Radu, Președinte Asociația Iubim Aviația.

Acțiunea ”Cea mai mare planșă cu avioane colorate de copii, din România” deschide totodată și sezonul atelierelor dedicate copiilor, pe aerodrom, din timpul vacanței școlare.

Asociația Iubim Aviația promovează constant dragostea pentru aviație prin diverse activități educative și recreative, menite să inspire tinerii, să descopere și să își dezvolte pasiunea pentru acest domeniu fascinant.

Urmăriți #ZborCadouRO pe rețelele sociale, pentru a fi la curent cu acestea.

Organizator: Asociația Iubim Aviația, prin zborcadou.ro și Aerodromul Șirna.

Parteneri: Asociația Cartea Recordurilor, Crowd Favorite, Profi România și Mini Auto Cobălcescu.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*