Pink Martini deschid seria evenimentelor de Crăciun, pe 1-2 decembrie, la Sala Palatului

Pink Martini revin pe 1 și pe 2 decembrie la Sala Palatului, cu două reprezentații speciale, care vor duce publicul într-o aventură de sărbători de iarnă în jurul lumii.

pink martini la sala palatului

În premieră în România, Pink Martini vor pune în scenă un spectacol unic de Crăciun, interpretând de la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania sau chinezești de anul nou, până la colinde ucrainiene, franțuzești, italiene sau melodii recente care se ascultă de sărbători, cum ar fi bine-cunoscutul White Christmas, cântat în limba japoneză de această dată. Iubitorii experienței Pink Martini vor avea șansa să audă și melodiile lor consecrate precum și cântece în română – pe scena Sălii Palatului. 

Acompaniați de Loredana și de Nicoleta Nucă

Spectatorii vor avea ocazia să le vadă alături de ei pe invitatele speciale Nicoleta Nucă (1 decembrie) și Loredana (2 decembrie).

Pentru mine a fost o bucurie că Pink Martini au preluat ”Până când nu te iubeam”, cântecul MarieiTănase pe care l-am readus în atenția acestor vremuri odată cu albumul Zaraza, în 2002. În urmă cu cățiva ani, toată echipa Pink Martini a fost la o petrecere cutemă folclorică la care am cântat și acest cântec. Am știut de atunci că s-au îndrăgostit de folclorul românesc. Sunt foarte bucuroasă că au descoperit această muzică și acum și ei duc mai departe în lume spiritul românesc. Vom cânta pentru prima dată împreună “Până când nu te iubeam”pe 2 decembrie la Sala Palatului. Să fiți acolo”, le transmite fanilor Loredana.

Și Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi, va cânta alături de China Forbes, Thomas Lauderdale și orchestra Pink Martini. “Am auzit “Până când nu te iubeam” în varianta celor de la Pink Martini acum câțiva ani și mi-am promis ca voi face la un moment dat cover la piesa asta neapărat. Am făcut-o, dar niciodată nu m-aș fi gândit că voi ajunge să am plăcerea și onoarea să o cânt chiar cu ei pe aceeași scenă. Sunt extrem de bucuroasă că pe 1 Decembrie voi cânta alături de ei pe scena Sălii Palatului și sunt sigură că va fi o atmosfera magică!”Bilete Pink Martini Sala Palatului

Pentru concertul de pe 1 decembrie, mai sunt disponibile mai puțin de 300 de bilete, anunță organizatorul evenimentului – Events (www.events.ro).  

Biletele pentru concertele Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1  și 2 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro.

Biletele până pe 2 decembrie inclusiv au costurile de le 290 lei (Bilet VIP), 240 lei (Categoria I), 190 lei (Categoria II), 150 lei (Categoria III) și 130 lei (Categoria IV).

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*