Pizza Roulette. Când pizza hrănește distracția cu prietenii

Pizza Roulette, ultima campanie a celor de la Oliviera.ro, hrănește și distracția cu prietenii, nu doar foamea pământească.

Cum urmează două zile geroase de weekend, mă gândesc că ai putea da ieșitul în oraș pe o adunare cu prietenii la casa unuia dintre ei. Știu că te gândești că poate va fi monoton, dar te asigur că, dacă îți faci curaj să comanzi pizza de pe oliviera.ro, atmosfera s-ar putea să devină, cum se zice, incendiară.

Cum așa?

Păi, aceștia au dat startul unei campanii care sună cam așa: pizza care va ajunge la tine va avea ceva special: una dintre felii va fi foarte, foarte iute. Cu prietenii adunați în jurul ei, tot ce trebuie să faci este să o învârți, așteptând ca felia buclucașă să ajungă la cineva. Mai mult, dacă faci fotografii sau clipuri video și le urci pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a câștiga premii iuți și interesante.

Mi se pare foarte provocator acest Pizza Roulette și cred că mi-ar plăcea să îl joc cu Robert “DaddyCool” și cu Andrei Niculae. Amândoi sunt firi extrem de zâmbitoare și de optimiste, niciodată nu i-am văzut altfel. Tocmai de aia, mă gândesc că amenințarea unei felii de pizza extrem de picante îi va scoate din zona de confort.

Găsești aici mai multe despre campania celor de la oliviera.ro. Have fun și nu uita: se stinge cu bere!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*