Program Bucharest International Airshow 2017

Sâmbătă, 22 iulie, începând cu ora 10.00, va avea loc Bucharest International Airshow 2017, a 9-a ediție a celui mai mare show aerian al României. Evenimentul, cu INTRARE LIBERĂ, își așteaptă publicul începând cu ora 08.00. 

Potrivit organizatorilor, Bucharest International Airshow 2017 are următorul program:

Bucharest International Airshow 2017
click pe poză pentru mărire

Evoluțiile aeriene de la Bucharest International Airshow 2017 vor fi mai interesante ca niciodată, după cum se vede programul fiind foarte, foarte bine gândit, astfel încât fiecare secundă a show-ului să fie plină de spectaculozitate. În plus, BIAS 2017 beneficiază de o desfășurare de supersonice cum nu s-a mai văzut pe cerul Capitalei.


Citește știrile despre participanții de la Bucharest International Airshow 2017


Înainte de a îți ura “BIAS 2017 plăcut!”, am să îți fac câteva sugestii:

  • Nu îți uita șapca/pălăria. O să fie soare, iar temperatura de pe platforma Romaero este destul de ridicată.
  • Hidratează-te. De preferat cu apă.
  • Ia-ți încălțări comode.
  • Nu îți planifica nimic pentru sâmbătă. Este un spectacol aerian de văzut cap-coadă. Dă-ți întâlnire cu cei mai buni prieteni la Romaero și bucurați-vă de o zi “aviatică”.
  • Evită să îți iei mașina personală. Dacă nu stai în afara Bucureștiului și nu vii cu toată familia și copilul mic, folosește transportul în comun. Asta dacă nu vrei să te enervezi căutând loc de parcare la mare depărtare de locul în care se întâmplă BIAS 2017. 
  • Mergi mai devreme de ora de începere a demonstrațiilor, pentru a vedea în tihnă display-ul static și standurile din hangarele Romaero. După prânz, zona se va aglomera.
  • Enjoy!
Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*