Cel mai nou proiect auto din România. RIVALS duce cursele de stradă pe circuit

Mă bucur tare mult când văd cum oamenii își pun pasiunea mai presus de o activitate de timp liber și încearcă, prin ea, să facă din lumea asta una mai bună.

Unul dintre aceștia este Radu Moise sau Santos, cum este cunoscut în lumea motorsportului. El și-a propus să ducă întrecerile de stradă, cunoscutele “liniuțe”, pe circuit, într-un cadru organizat.

RIVALS curse auto circuit intreceri santos radu moise

Proiectul său se numește RIVALS, fiecare întrecere fiind transformată într-un scurt clip care să le facă poftă și altora să încerce libertatea circuitului de curse, în cazul de față Motorpark.

RIVALS adună motocicliști sau proprietari de mașini de peste 350 de cai (momentan, cred că în timp se va coborî ștafeta) și îi duce pe circuit, unde au posibilitatea de a își testa limitele fără să pună în pericol siguranța traficului. O inițiativă frumoasă, la care Radu va avea de muncit. Din păcate, mulți încă văd strada ca pe propria pistă de curse, fără să știe că pe un circuit special amenajat satisfacția condusului este infinit mai mare.

Lucrurile însă nu se schimbă criticându-i, ci prin demersuri precum RIVALS, pe care ar trebui să îl facem cât mai popular, începând cu un simplu SHARE.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*