ONV LAW a demarat „Share&Shape”, o școală de vară pentru tinerii avocați

Din ce în ce mai puțini sunt cei cărora le pasă de pregătirea noilor generații de profesioniști. Și mai puțini, când vine vorba de mediul juridic, unde avocați, de exemplu, numai în București sunt cu miile. Cum… să îți educi viitoarea „concurență”?! EI bine, ONV LAW  a demarat „Share&Shape”, o școală de vară pentru tinerii avocați.

„Share & Shape”. Cum ar putea să se numească mai bine o școală de vară în care participanții trec printr-o transformare incredibilă și neconvențională? O școală unde toată lumea se simte în vacanță. Unde toți lasă acasă lucrurile formale și trăiesc noi experiențe, într-un context al unui „campionat pentru desăvârșirea ideilor mici”, așa cum îl descriu organizatorii, cei de la ONV LAW.

Preț de o săptămână, 20 de studenți din anii II și III ai Facultăților de Drept participă, în cadrul școlii de vară a ONV LAW, la diverse traininguri și workshop-uri menite să le scoată în prim plan realitatea și prezentul mediului juridic, îi ajută să înțeleagă, din perspectiva profesioniștilor domeniului, cu ce se mai mănâncă avocatura în ziua de astăzi.

Cei 20 de tineri vor schimba idei cu avocați, judecători și procurori cu experiență, dar cu oameni din afara domeniului, dar care știu cel mai bine cum se construiește și întreține relația cu clienții.

Un program extrem de interesant care, dacă ar fi implementat la o scară mai mare, în timp, ar avea și efecte secundare: ar restabili imaginea pe care profesioniștii mediului juridic o au în ochii opiniei publice.

Dacă ești curios cum se desfășoară „Share and Shape” poți să fii la curent urmărind pagina ONV LAW.

*foto: Radu Bădoiu

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*