O mână de ajutor dată antreprenoriatului: Scontări.ro

O nouă mână de ajutor dată antreprenoriatului, odată cu lansarea unui nou serviciu de finanțare: scontări.ro.

scontari

Să fii antreprenor înseamnă, mai mult decât orice, să fii norocos. Să fii norocos să îți reușească lucrurile așa cum ai planificat și să ai bafta de a lucra cu furnizori și clienți serioși, care nu amână plățile. Astfel, poți să îți duci planurile la bun sfârșit și poți crește, ca business.

Din păcate, nu trăim într-o lume ideală, iar situațiile în care antreprenorii sunt amânați de la plăți sunt tot mai frecvente. Nu puțini sunt cei care se văd nevoiți să se împrumute la bănci pentru a continua desfășurarea afacerii și a putea plăti facturi și salarii. Sunt puțini însă cei care reușesc să obțină finanțări, dar cu bătăi de cap, timp pierdut și incertitudini.

De curând am aflat însă că aceștia pot cash-ui rapid, cu banii jos, toate facturile neplătite, mulțumită unui serviciu de scontări cu bilete la ordin sau cecuri, care a luat naștere tocmai din nevoia lor de a obține împrumuturi rapide, mai sigure și mai puțin birocratice.

Cum funcționează serviciul Scontari.ro?

“Să facem un exercițiu de imaginație, deși, din statisticile noastre, 8 din 10 antreprenori nu vor fi nevoiți să își imagineze, întrucât se confruntă cu această problemă: Aveți nevoie de bani pe loc pentru afacerea dumneavoastră, pentru plăți urgente, iar facturile de la clienți urmează a fi încasate mai târziu. Utilizând operațiuni de scontare, veți putea încasa în totalitate cecurile și biletele la ordin primite de la aceștia, obținând resursele financiare necesare”.

Iată că binecunoscuta vorbă de duh “Nevoia te învață” are și conotații pozitive. Din punctul meu de vedere, antreprenoriatul are o șansă imensă prin existența scontărilor cu bilete la ordin sau cecuri, iar antreprenorii ar trebui să știe de existența ei înainte de a se declara înfrânți.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*