Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox vin la Sala Palatului. Experiență muzicală unică, de la care cred că nu ai scuze să lipsești

Întotdeauna m-au fascinat atitudinea și eleganța anilor ’40, iar vestea că Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox vin la Sala Palatului m-a făcut să fiu mai decis ca niciodată când vine vorba de o achiziție: am cumpărat instant bilete la show-ul care va avea loc pe 16 mai, începând cu ora 20:00.

 Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Dacă ai văzut serialul Mad Men, ori Great Gatsby, e imposibil să nu te fi îndrăgostit de atmosfera acelei perioade, demult apuse. Și poate că te-ai gândit că nu vei avea niciodată ocazia de a trăi așa ceva, însă evenimentul din 16 mai îți va oferi mai mult decât atât: oportunitatea ca tu să fii printre cei care o recreează, nu doar un simplu martor.

Și o să îți spun și de ce, dar până atunci hai să te familiarizez puțin cu Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, în caz că nu ai auzit ÎNCĂ de ei.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox reprezintă un concept muzical în sine, nu doar o trupă.

Cu un colectiv mondial de peste o sută de artiști și cu piese noi adăugate în fiecare săptămână, șansele ca, la concertul care va avea loc pe 16 mai de la Sala Palatului, să răsune piese auzite deja sunt aproape nule, anunță organizatorii concertului, events.ro.

Cum e un concert Postmodern Jukebox? E ca o călătorie în timp în anii ’40, ca o petrecere de Anul Nou pe covorul roșu, cu ținute fermecătoare și multă energie. E o experiență de concert dinamică și interactivă, cu cântăreți, muzicieni și dansatori spectaculoși și originali, 100% live, mai spun organizatorii.

Și, pentru a intra desăvârșit în atmosfera glamour a acestui spectacol-experiment, ținuta elegantă nu este obligatorie, dar foarte recomandată, așa că o rochie vintage sau accesoriile cu dichis îi vor transpune pe cei prezenți în mijlocul unei petreceri ca în Great Gatsby. Sau Mad Men, că tot îți spuneam la început că și TU vei fi parte din spectacol.  

Chiar dacă mai este o săptămână până la eveniment, biletele pentru spectacol mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. Nu costă deloc mult, cel mai scump care mai este disponibil fiind 200 de lei, iar cel mai ieftin 120 de lei. Zic că merită, la ce experiență promite Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox la Sala Palatului.

Iar dacă încă nu te-ai convins, mai urmărește-i puțin, pe canalul lor de Youtube: https://www.youtube.com/user/ScottBradleeLove.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*