Se deschide prima școală de frumusețe cu practică în industria TV

Școala de frumusețe. Un loc în care machiajul este ridicat nu doar la rangul de artă, ci și de știință.

După ce a adunat un portofoliu de zeci de proiecte desfășurate în industria TV și de evenimente, dar și după ce a fost trainer pentru alte două școli de make-up, Georgiana Codincă a decis să treacă la următorul nivel al carierei și să își deschidă propria academie.

Acum 4 ani, Georgiana Codincă era doar o clientă a diverșilor make-up-artiști, de multe ori ocupați. Pentru a nu mai depinde de aceștia, ea s-a înscris la un curs de pregătire în acest domeniu, care a ajuns să îi ofere nu doar informațiile de care avea nevoie, ci și o nouă perspectivă în carieră: “Mi-am dat seama că îmi place atât de mult domeniul, încât mi-am dorit să profesez și eu ca make-up-artist”, își amintește aceasta.

Drept urmare, și-a perfecționat tehnicile, dar și cunoștințele, iar aprecierile muncii ei nu au ezitat să apară, având ocazia să fie mâna dreaptă a primului make-up-artist din România, Mircea Vodă, dar și parte din echipa Media Pro, pentru emisiuni precum Vocea României, Dansez pentru tine, Românii au Talent ori Master Chef.

“După acești ani de studiu, practică și multă, multă muncă, consider că a îmi deschide propria academie este o oportunitate de a oferi societății care m-a format noi generații de make-up-artiști, dar și o etapă care precede, în mod natural, acest sinopsis profesional”, consideră Georgiana Codincă.

Academia de Beauty Georgiana Codincă nu doar că va pregăti la nivel teoretic cursantele care doresc să urmeze o carieră în domeniul frumuseții, ci le va satisfice și nevoia de practică, oferindu-le posibilitatea de a lucra pentru diverse evenimente media precum ședințe foto, prezentări de modă sau emisiuni TV.

“Pentru cursante este foarte important să intre în contact cu această lume, să înceapă să o cunoască și să vadă dacă este mediul pe care și l-au imaginat, dacă este cel în care și-ar dori să muncească și dacă pot face față eforturilor continue, de multe ori în condiții de stres”, este de părere artista.

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*