Singurul centru de reabilitare al puilor de urs de pe continent, în pericol. Cum poți deveni un salvator al naturii

În timp ce TU citești aceste rânduri, în orfelinat ursuleții din primul lor an de viață își caută mâncarea. Pe care nu o vor mai avea, în curând!

De mai bine de 10 ani, în România, funcționează Centrul de Reabilitare a Urșilor Orfani. Început de Leo Bereczky din pasiune pentru specia emblematică a țării noastre, Centrul a reușit să readucă sălbăticiei, mai mult de 100 de urși altfel pierduți într-un destin batjocuritor.

Deși este singurul Orfelinat de acest gen de pe continent unde puii de urs sunt îngrijiți, hrăniți și monitorizați, toți partenerii tradiționali își retrag susținerea financiară lăsând viitorul ursuleților incert. În aceste condiții, Leo apelează la toți iubitorii naturii sălbatice care își doresc ca Centrul să își poată continua misiunea.

Este rândul nostru, al fiecăruia dintre noi, să le oferim puilor de urs rămași fără mamă, sprijin și susținere. Începând de azi, viitorul orfelinatului depinde și de tine . Și cu ajutorul tău, generațiile viitoare vor putea vedea ursul brun în sălbăticie, nu doar în magazinele cu jucării de pluș.

Pentru că schimbarea începe de la noi și pentru că, inevitabil purtăm o vină pentru această situație, prin consumerismul perioadei și prin defrișările care se petrec zilnic, află că poți ajuta la susținerea cauzei lui Leo, donând „cât te lasă inima”. Mai multe detalii găsești aici: https://www.patreon.com/wwfromania

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*