Top Gun: Maverick, văzut ca din perspectiva experienței unui zbor la Clasa I, dintr-o sală First Class Cinema

Spune sincer: de câte ori ai revăzut primul #TopGun? Eu mărturisesc, de peste 10 ori! Iar acum istoria se repetă cu #TopGunMaverick!

La invitația Cineplexx Băneasa – unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească – am avut onoarea să îl vedem în avanpremieră. Când am ieșit din sală, am vrut să intru să îl mai văd o dată. Și încă o dată. Și încă o dată! 

Top Gun: Maverick

Acum 36 de ani, Top Gun scria istorie pe marile și micile ecrane. De-a lungul timpului a marcat, a inspirat și, cu siguranță a și schimbat destinele a generații întregi.

Câteva facts super-interesante despre Top Gun: Maverick și culisele realizării lui:

Noul Top Gun, amânat de la lansare vreo doi ani, vine ca o continuare excelent de bine realizată a clasicei pelicule. Povestea merge mai departe, de această dată cu mult mai multă acțiune, atent regizată până la ultimul detaliu. Între noi fie vorba, nu mă așteptam, dar este un clasic adus cu măiestrie în 2022. Filmul te trece prin toate stările posibile, îți trezește emoții, declanșează valuri de adrenalină și, nu în ultimul rând, te transpune cu succes în lumea aviației de vănătoare.

Top Gun: Maverick, văzut din perspectiva experienței unui zbor la Clasa I, dintr-o sală First Class Cinema

Ca prima investiție semnificativă post pandemie a lanțului de cinematografe Cineplexx, inovația First Class Cinema este noul concept de cinema-destinație care își propune să redefinească ieșirea la film și să o transforme într-o experiență completă de vizionare la cinema. Și le iese din plin: film nou pe marile ecrane, meniu variat și proaspăt preparat, realizat special sub supervizarea atentă a unui chef și însoțit de băuturi la alegere, personal de servire dedicat, plus design interior modern și relaxant alcătuiesc pachetul premium care să răspundă celor mai exigente dorințe.

Într-un cadru exclusivist, proiectat special să amplifice experiența de cinema, evenimentul de lansare Top Gun: Maverick de la First Class Cinema a fost prezidat de fermecătoarea Chef bucătar Patrizia Paglieri care vine cu propriile signature dishes să completeze meniurile sofisticate servite săptămânal la sălile VIP de la Cineplexx Băneasa.  

„Top Gun: Maverick” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 27 mai și este distribuit de RoImage 2000. 

Programul filmului „Top Gun: Maverick” pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Nu ai niciun motiv sa nu incluzi o vizită la Cineplexx, poate chiar First Class Cinema să îl vezi, chiar din acest weekend. Vei petrece două ore de neuitat!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*