Vans România, studiu de caz. Când ajungi să îți placă un brand datorită oamenilor săi

Care este brandul tău preferat de încălțări și de accesorii? Pentru mine, unul dintre ele este Vans. Am o pereche de old schools din piele, la care țin atât de mult încât i-am trecut la categoria “de buni”, evitând să îi includ în utilizarea zilnică. I-am găsit la ofertă, când s-a deschis Park Lake. Abia atunci am descoperit Vans România, moment în care m-am declarat îndrăgostit de acest brand și, mai ales, de oamenii săi.

Până să cumpăr acei adidași de la Vans nici măcar nu intrasem în magazinele lor, din simplul fapt că trăiam cu senzația că sunt shopuri dedicate puștimii. Iar cum eu sunt “om serios”, doar nu îmi iau Vanși…

Odată intrat, am descoperit că Vans România sunt altfel de magazine. Cred că sunt primele magazine de genul în care personalul face parte din curentul promovat, în care toți sunt pasionați de ceea ce comercializează și te consiliază de parcă ați fi la o bere. Prietenește.

Aseară am făcut a doua achiziție dintr-un magazin Vans România. O pereche de ochelari de soare. Mi se pusese pata că vreau să îi schimb pe cei pe care îi aveam și găsisem cam ce mi-aș dori, la un mic research pe net.

Am plecat însă cu alții, pe care îi ador!

ochelari de soare vans romania

Știi, de regulă, când ți se pune un fix pe ceva anume, nu mai contează ce zic ceilalți sau ce mai descoperi la fața locului. Iei ce ai avut în gând de prima oară. De data aceasta a fost însă altfel. La sugestia unui consultant din magazin, care a scos din spate unica pereche de ochelari de soare ai unui model neexpus, am fost cucerit pe loc.

Ce pot spune este că abia aștept să revin și să mai fac o achiziție dintr-unul dintre magazinele Vans România. Mulți o să mă trageți de mânecă și o să îmi spuneți că pot comanda produse Vans de pe internet, mai ieftine. Dar nu aș face asta. Pentru că îmi place brandul, la pachet cu oamenii săi. Cumpăr mai ieftin, primesc mai puțin.

Acum mă duc să mă uit la soare prin noii ochelari. Paște Fericit!

sebastian radu

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*