Design thinking, realitate augmentată și live hacking. Ziua de Inovație de la Zilele Biz 2017 este un must!

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România. Conferința maraton de cinci zile prezintă cinci domenii de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Mai multe detalii despre fiecare eveniment din cadrul Zilele Biz 2017, poți regăsi pe website-ul dedicat: zilelebiz.ro.

Ziua de Inovație de la Zilele Biz 2017 este un must, pentru toți profesioniştii care vor să își îmbunătăţească produsele şi serviciile oferite. De la tehnologie şi procese de producţie, la marketing şi relaţii cu clienţii, inovaţiile îmbracă forme din ce în ce mai diverse şi fac parte integrantă din viaţă fiecărei companii care vrea să se menţină în elita businessului. În acelaşi timp, evoluţia tehnologiei schimbă spaţiul de lucru şi modul în care muncim, dar şi spaţiul în care locuim.

inovație
Câțiva dintre speakerii care vor fi prezenți la Ziua de Inovație din cadrul Zilele Biz 2017

La eveniment, participanții vor putea să se pună la curent cu ultimele noutăți despre tehnologiile emergente, experiențele live bazate pe realitatea augmentată și pot asista, în exclusivitate, la demonstrații de live hacking si workshopuri de design thinking, după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford.

Ziua de Inovație, din cadrul Zilele Biz 2017 este o bună oportunitate de a înțelege mai bine lumea și rolul Inovației, dar și de a te pune la curent cu ultimele noutăți din această zonă într-o continuă evoluție. În plus, este și o bună oportunitate de networking cu profesioniști din varii domenii, cu care vei împărtăși, preț de câteva ore, aceeași curiozitate: Lumea smart.

Eu unul, am început să tai zilele din calendar până încep Zilele Biz 2017. De fiecare dată când am fost prezent, m-am încărcat cu energie și învățături. See you there!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*